Top
traagschuim topper 90x200x5
  • traagschuim topper 90x200x5
143,00

90x200x5

Het door de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie ontwikkelde NASA (visco elastisch) traagschuim heeft stormenderhand de Nederlandse slaapkamers veroverd. De voordelen van dit materiaal zijn dan ook niet gering.

Het nasa traagschuim is van nature namelijk tamelijk stevig, maar het verzacht onder invloed van uw lichaamsgewicht en lichaamswarmte. Dan wordt het bijna vloeibaar en draagt het uw gewicht evenwichtig en zonder drukpunten, een garantie voor extra ongestoord slapen waarbij de spieren maximaal ontspannen. Het nasa matras past zich uitzonderlijk goed aan uw contouren aan, biedt dan optimale ondersteuning.

Rug- of gewrichtsklachten?

Stevig en toch zacht, daarom kan dit type matras gedurende zeer lange perioden achtereen intensief worden gebruikt; het risico van doorliggen is kleiner dan dat van andere matrassen.
Door al deze eigenschappen is het Nasa traagschuim matras zeer geschikt voor mensen met gewrichtsklachten en lijders aan rugklachten, met name in de onderrug.

En natuurlijk is dit type matras ook heel geschikt voor iedereen die gewoon goed voor zijn/haar spieren en gewrichten wil zorgen zonder in te leveren op comfort.

 
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code