Top
Over Meubelstoffeerderij Exclusive

Over Mandy

Na mijn opleiding op het Veenlanden College in Mijdrecht heb ik op het Nimeto in Utrecht decoratie schilderen en spuiten gevolgd. Daarna ben ik de opleiding op het Hout en Meubilerings College in Amsterdam gestart met als specialiteit stofferen van meubels. Een onderdeel van deze opleiding was kleur herkenning met betrekking tot licht inval.
Hier heb ik al de vereiste diploma's (2000) behaald om de kleuren van inrichting te bepalen maar ook om meubels te restaureren en te stofferen. Dit alles volgens zowel de oude als de moderne techniek.

Nadat ik deze praktijk heb toegepast bij werkgevers ben ik in 2002 als zelfstandige begonnen in Mijdrecht.

Alhoewel de start zeer moeizaam was heb ik door mijn doorzettings vermogen en de kwaliteit van mijn werk langzaam een gerespecteerde klantenkring kunnen opbouwen.
 

Toen ik begin 2006 hoorde dat het pand van motorzaak Roké leeg zou komen, twijfelde ik geen moment.
Er was veel te doen en we hebben in ruim een maand alles grondig verbouwd. 1 oktober 2006 was de succesvolle opening. Ik was super trots op hetgeen wat was opgebouwd.
 
Maar omdat de drukte van de showroom ten koste ging van onze inspanning van het stofferen zijn wij 1 augustus 2013 verhuisd naar de Nijverheidsweg 16 in Mijdrecht.


Wij hebben ons nu weer alleen gericht op het stofferen van meubels. De winkel vroeg teveel tijd waardoor de levertijd van het stofferen vaak in het gedrang kwam. En het stofferen is tenslotte al jaren mijn vak en iets wat ik heel graag doe.
Er is veel vraag naar dus houd een klein beetje rekening met een wachttijd.

Inmiddels zijn wij vanaf 1 april 2017 gevestigd op onze nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg 20. Wij hebben onze stoffeerderij en stalencollectie flink uitgebreid.

Graag tot ziens!