Top
koudschuim matras 90x200x20
  • koudschuim matras 90x200x20
220,00


Een gezonde en comfortabele nachtrust is belangrijker dan men vaak denkt. Om ervoor te zorgen dat u uitgerust ’s ochtends opstaat, biedt  Mandy leek u de keuze uit een uitgebreide collectie kwalitatief hoogwaardige matrassen.
Alle maten leverbaar. Op maat gemaakt.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

90x200x20

De koudschuim matrassen prijzen bij Matrasbox zijn bijzonder sympathiek. U koopt dan ook rechtstreeks van de fabrikant, dat pakt per definitie voordelig uit. Dat wil niet zeggen dat we altijd de goedkoopste zullen zijn, maar wel dat u een meer dan uitstekende kwaliteit krijgt voor de prijs die u betaalt.

 

De term koudschuim is afgeleid van ‘cold cure moulding’, maar de term High Resilience (HR) is eigenlijk meer van toepassing: dit schuim wordt gekenmerkt door een extra grote veerkracht en duurzaamheid. Omdat dit materiaal meer open poriën heeft, is het beter in staat om vocht te reguleren en ook ademt het beter dan de andere kwaliteit schuim. Een ander voordeel: kuilvorming is hiermee praktisch uitgesloten, zéker in combinatie met een goed ventilerende matrasdrager. Kortom: koudschuim is de overtreffende trap, de verbeterde versie van de traditionele polyether schuimen.
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over